Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3380
Назва: Формування ринку кондитерських виробів в Україні
Автори: Дюкарева, Г. І.
Кривошеєва, Н. М.
Соколовська, О. О.
Ключові слова: кондитерські вироби;ринок
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Дюкарева Г. І., Кривошеєва Н. М., Соколовська О. О. Формування ринку кондитерських виробів в Україні. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 187-195.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто особливості, стан та тенденції розвитку суб’єктів на ринку кондитерських виробів в умовах сучасної економіки. Визначено основні напрями підвищення ефективності його функціонування. Особливу увагу приділено недостатній пропозиції цукристих кондитерських виробів (ЦКВ), а саме збивних кондитерських виробів.
The peculiarities, state and trends of parties’ development in the market of confectionery products in the conditions of modern economy are considered. The main trends of raising efficiency of its functioning are specified. Special attention is given to the deficient supply of sugary confectionery products (SCP), namely whipped confectionery products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3380
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (18)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2013_2_31.pdf407.42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.