Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3380
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДюкарева, Г. І.-
dc.contributor.authorКривошеєва, Н. М.-
dc.contributor.authorСоколовська, О. О.-
dc.date.accessioned2022-07-18T05:56:32Z-
dc.date.available2022-07-18T05:56:32Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationДюкарева Г. І., Кривошеєва Н. М., Соколовська О. О. Формування ринку кондитерських виробів в Україні. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 187-195.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3380-
dc.description.abstractРозглянуто особливості, стан та тенденції розвитку суб’єктів на ринку кондитерських виробів в умовах сучасної економіки. Визначено основні напрями підвищення ефективності його функціонування. Особливу увагу приділено недостатній пропозиції цукристих кондитерських виробів (ЦКВ), а саме збивних кондитерських виробів.uk_UA
dc.description.abstractThe peculiarities, state and trends of parties’ development in the market of confectionery products in the conditions of modern economy are considered. The main trends of raising efficiency of its functioning are specified. Special attention is given to the deficient supply of sugary confectionery products (SCP), namely whipped confectionery products.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectкондитерські вироби-
dc.subjectринок-
dc.titleФормування ринку кондитерських виробів в Україніuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (18)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_2_31.pdf407.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.