Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3380
Название: Формування ринку кондитерських виробів в Україні
Авторы: Дюкарева, Г. І.
Кривошеєва, Н. М.
Соколовська, О. О.
Ключевые слова: кондитерські вироби;ринок
Дата публикации: 2013
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Дюкарева Г. І., Кривошеєва Н. М., Соколовська О. О. Формування ринку кондитерських виробів в Україні. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 187-195.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто особливості, стан та тенденції розвитку суб’єктів на ринку кондитерських виробів в умовах сучасної економіки. Визначено основні напрями підвищення ефективності його функціонування. Особливу увагу приділено недостатній пропозиції цукристих кондитерських виробів (ЦКВ), а саме збивних кондитерських виробів.
The peculiarities, state and trends of parties’ development in the market of confectionery products in the conditions of modern economy are considered. The main trends of raising efficiency of its functioning are specified. Special attention is given to the deficient supply of sugary confectionery products (SCP), namely whipped confectionery products.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3380
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (18)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2013_2_31.pdf407.42 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.