Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3379
Назва: | Стан і тенденції розвитку кондитерської галузі та ринку збивних кондитерських виробів |
Автори: | Дюкарева, Г. І. Соколовська, О. О. |
Ключові слова: | кондитерські вироби;кондитерська галузь;ринок збивних кондитерських виробів |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Дюкарева Г. І., Соколовська О. О. Стан і тенденції розвитку кондитерської галузі та ринку збивних кондитерських виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 181-186. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто стан і тенденції розвитку кондитерської галузі та ринку
збивних кондитерських виробів. Визначено основні напрями розвитку. The state and trends of whipped confectionery industry market were studied. The basic directions of development was identified. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3379 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (18) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_2_30.pdf | 346.26 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.