Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3379
Название: | Стан і тенденції розвитку кондитерської галузі та ринку збивних кондитерських виробів |
Авторы: | Дюкарева, Г. І. Соколовська, О. О. |
Ключевые слова: | кондитерські вироби;кондитерська галузь;ринок збивних кондитерських виробів |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Дюкарева Г. І., Соколовська О. О. Стан і тенденції розвитку кондитерської галузі та ринку збивних кондитерських виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 181-186. |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто стан і тенденції розвитку кондитерської галузі та ринку
збивних кондитерських виробів. Визначено основні напрями розвитку. The state and trends of whipped confectionery industry market were studied. The basic directions of development was identified. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3379 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (18) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_2_30.pdf | 346.26 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.