Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3379
Title: Стан і тенденції розвитку кондитерської галузі та ринку збивних кондитерських виробів
Authors: Дюкарева, Г. І.
Соколовська, О. О.
Keywords: кондитерські вироби;кондитерська галузь;ринок збивних кондитерських виробів
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Дюкарева Г. І., Соколовська О. О. Стан і тенденції розвитку кондитерської галузі та ринку збивних кондитерських виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 181-186.
Abstract: Розглянуто стан і тенденції розвитку кондитерської галузі та ринку збивних кондитерських виробів. Визначено основні напрями розвитку.
The state and trends of whipped confectionery industry market were studied. The basic directions of development was identified.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3379
Appears in Collections:Випуск 2 (18)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_2_30.pdf346.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.