Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3378
Название: Дослідження формуючої здатності модельних систем крокетної маси на основі борошна пшеничного
Авторы: Хаустова, Т. М.
Федак, Н. В.
Ключевые слова: борошно пшеничне;крокетна маса;формуюча здатність
Дата публикации: 2013
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Хаустова Т. М., Федак Н. В. Дослідження формуючої здатності модельних систем крокетної маси на основі борошна пшеничного. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 176-181.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто залежність рівня якості модельних систем крокетної маси на основі борошна пшеничного від коефіцієнта формостійкості та досліджено його зміну залежно від вмісту рецептурних компонентів.
The dependence of the model systems quality of croquet mass based on wheat flour on the shage stability index is considered. Its changes depending on the content of prescription ingredients are investigated.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3378
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (18)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2013_2_29.pdf275.49 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.