Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3378
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Хаустова, Т. М. | - |
dc.contributor.author | Федак, Н. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-17T17:41:00Z | - |
dc.date.available | 2022-07-17T17:41:00Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Хаустова Т. М., Федак Н. В. Дослідження формуючої здатності модельних систем крокетної маси на основі борошна пшеничного. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 176-181. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3378 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто залежність рівня якості модельних систем крокетної маси на основі борошна пшеничного від коефіцієнта формостійкості та досліджено його зміну залежно від вмісту рецептурних компонентів. | uk_UA |
dc.description.abstract | The dependence of the model systems quality of croquet mass based on wheat flour on the shage stability index is considered. Its changes depending on the content of prescription ingredients are investigated. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | борошно пшеничне | - |
dc.subject | крокетна маса | - |
dc.subject | формуюча здатність | - |
dc.title | Дослідження формуючої здатності модельних систем крокетної маси на основі борошна пшеничного | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (18) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_2_29.pdf | 275.49 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.