Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3375
Назва: Формування якості та підвищення економічної ефективності технології м’ясних хлібів
Автори: Онищенко, В. М.
Шубіна, Л. Ю.
Хохітва, К. В.
Ключові слова: економічна ефективність;м’ясні хліби;технології м’ясних хлібів
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Онищенко В. М., Шубіна Л. Ю., Хохітва К. В. Формування якості та підвищення економічної ефективності технології м’ясних хлібів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 158-164.
Короткий огляд (реферат): Обґрунтовано доцільність підвищення економічної ефективності технології м’ясних хлібів та покращення їх споживних властивостей із використанням захисних плівкоутворюючих складів на основі метилцелюлози. Визначено раціональні захисні склади для обробки поверхневого шару фаршу, зміни основних технологічних та товарознавчих показників м’ясних хлібів.
The expediency of increasing of the economic efficiency of the technology of meat loaves and improvement of their consumer properties with use of protective film-forming compositions on the base of methylcellulose was grounded. The rational compositions for processing of the surface layer of mincemeat, changing basic technological and merchandising indices of meat loaves were determined.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3375
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (18)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2013_2_26.pdf322.57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.