Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3375
Название: | Формування якості та підвищення економічної ефективності технології м’ясних хлібів |
Авторы: | Онищенко, В. М. Шубіна, Л. Ю. Хохітва, К. В. |
Ключевые слова: | економічна ефективність;м’ясні хліби;технології м’ясних хлібів |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Онищенко В. М., Шубіна Л. Ю., Хохітва К. В. Формування якості та підвищення економічної ефективності технології м’ясних хлібів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 158-164. |
Краткий осмотр (реферат): | Обґрунтовано доцільність підвищення економічної ефективності
технології м’ясних хлібів та покращення їх споживних властивостей із
використанням захисних плівкоутворюючих складів на основі метилцелюлози.
Визначено раціональні захисні склади для обробки поверхневого шару фаршу,
зміни основних технологічних та товарознавчих показників м’ясних хлібів. The expediency of increasing of the economic efficiency of the technology of meat loaves and improvement of their consumer properties with use of protective film-forming compositions on the base of methylcellulose was grounded. The rational compositions for processing of the surface layer of mincemeat, changing basic technological and merchandising indices of meat loaves were determined. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3375 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (18) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_2_26.pdf | 322.57 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.