Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3375
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Онищенко, В. М. | - |
dc.contributor.author | Шубіна, Л. Ю. | - |
dc.contributor.author | Хохітва, К. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-17T16:06:17Z | - |
dc.date.available | 2022-07-17T16:06:17Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Онищенко В. М., Шубіна Л. Ю., Хохітва К. В. Формування якості та підвищення економічної ефективності технології м’ясних хлібів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 158-164. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3375 | - |
dc.description.abstract | Обґрунтовано доцільність підвищення економічної ефективності технології м’ясних хлібів та покращення їх споживних властивостей із використанням захисних плівкоутворюючих складів на основі метилцелюлози. Визначено раціональні захисні склади для обробки поверхневого шару фаршу, зміни основних технологічних та товарознавчих показників м’ясних хлібів. | uk_UA |
dc.description.abstract | The expediency of increasing of the economic efficiency of the technology of meat loaves and improvement of their consumer properties with use of protective film-forming compositions on the base of methylcellulose was grounded. The rational compositions for processing of the surface layer of mincemeat, changing basic technological and merchandising indices of meat loaves were determined. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | економічна ефективність | - |
dc.subject | м’ясні хліби | - |
dc.subject | технології м’ясних хлібів | - |
dc.title | Формування якості та підвищення економічної ефективності технології м’ясних хлібів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (18) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_2_26.pdf | 322.57 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.