Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3373
Назва: Особливості процесу заморожування калини звичайної як сировини для виробництва напівфабрикатів функціонального призначення
Автори: Одарченко, Д. М.
Кудряшов, А. І.
Бабіч, А. О.
Ключові слова: заморожування;калина;напівфабрикати функціонального призначення;напівфабрикати
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Одарченко Д. М., Кудряшов А. І., Бабіч А. О. Особливості процесу заморожування калини звичайної як сировини для виробництва напівфабрикатів функціонального призначення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 145-151.
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано якість дикорослих ягід. Обґрунтовано метод заморожування плодів калини звичайної як перспективної сировини для виробництва напівфабрикатів функціонального призначення. Визначено діапазони температур кристалізації та плавлення вологи в досліджуваних зразках ягід із використанням низькотемпературного калориметричного методу вимірювання. Установлено вплив процесу заморожування на показники, що характеризують товарну якість продукції – мікроструктуру рослинних тканин ягід калини звичайної.
Wild berries quality is analyzed. The method of freezing high cranberries as a promising raw material for the manufacture of functional semi-finished products is substantiated. The ranges of crystallization temperatures and moisture melting in the samples of berries with the use of low-temperature calorimetric method of measurement are specified. The freezing process influence on the parameters characterizing products’ commercial quality – the microstructure of high cranberries plant tissue - is ascertained.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3373
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (18)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2013_2_24.pdf259.69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.