Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3373
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Одарченко, Д. М. | - |
dc.contributor.author | Кудряшов, А. І. | - |
dc.contributor.author | Бабіч, А. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-17T15:43:28Z | - |
dc.date.available | 2022-07-17T15:43:28Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Одарченко Д. М., Кудряшов А. І., Бабіч А. О. Особливості процесу заморожування калини звичайної як сировини для виробництва напівфабрикатів функціонального призначення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 145-151. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3373 | - |
dc.description.abstract | Проаналізовано якість дикорослих ягід. Обґрунтовано метод заморожування плодів калини звичайної як перспективної сировини для виробництва напівфабрикатів функціонального призначення. Визначено діапазони температур кристалізації та плавлення вологи в досліджуваних зразках ягід із використанням низькотемпературного калориметричного методу вимірювання. Установлено вплив процесу заморожування на показники, що характеризують товарну якість продукції – мікроструктуру рослинних тканин ягід калини звичайної. | uk_UA |
dc.description.abstract | Wild berries quality is analyzed. The method of freezing high cranberries as a promising raw material for the manufacture of functional semi-finished products is substantiated. The ranges of crystallization temperatures and moisture melting in the samples of berries with the use of low-temperature calorimetric method of measurement are specified. The freezing process influence on the parameters characterizing products’ commercial quality – the microstructure of high cranberries plant tissue - is ascertained. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | заморожування | - |
dc.subject | калина | - |
dc.subject | напівфабрикати функціонального призначення | - |
dc.subject | напівфабрикати | - |
dc.title | Особливості процесу заморожування калини звичайної як сировини для виробництва напівфабрикатів функціонального призначення | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (18) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_2_24.pdf | 259.69 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.