Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3373
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОдарченко, Д. М.-
dc.contributor.authorКудряшов, А. І.-
dc.contributor.authorБабіч, А. О.-
dc.date.accessioned2022-07-17T15:43:28Z-
dc.date.available2022-07-17T15:43:28Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationОдарченко Д. М., Кудряшов А. І., Бабіч А. О. Особливості процесу заморожування калини звичайної як сировини для виробництва напівфабрикатів функціонального призначення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 145-151.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3373-
dc.description.abstractПроаналізовано якість дикорослих ягід. Обґрунтовано метод заморожування плодів калини звичайної як перспективної сировини для виробництва напівфабрикатів функціонального призначення. Визначено діапазони температур кристалізації та плавлення вологи в досліджуваних зразках ягід із використанням низькотемпературного калориметричного методу вимірювання. Установлено вплив процесу заморожування на показники, що характеризують товарну якість продукції – мікроструктуру рослинних тканин ягід калини звичайної.uk_UA
dc.description.abstractWild berries quality is analyzed. The method of freezing high cranberries as a promising raw material for the manufacture of functional semi-finished products is substantiated. The ranges of crystallization temperatures and moisture melting in the samples of berries with the use of low-temperature calorimetric method of measurement are specified. The freezing process influence on the parameters characterizing products’ commercial quality – the microstructure of high cranberries plant tissue - is ascertained.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectзаморожування-
dc.subjectкалина-
dc.subjectнапівфабрикати функціонального призначення-
dc.subjectнапівфабрикати-
dc.titleОсобливості процесу заморожування калини звичайної як сировини для виробництва напівфабрикатів функціонального призначенняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (18)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_2_24.pdf259.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.