Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3371
Назва: Вплив технологічних параметрів на результати екстракції макухи соняшнику етиловим спиртом
Автори: Матюхов, Д. В.
Гладкий, Ф. Ф.
Ключові слова: макуха соняшнику;екстракція;етиловий спирт
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Матюхов Д. В., Гладкий Ф. Ф. Вплив технологічних параметрів на результати екстракції макухи соняшнику етиловим спиртом. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 132-138.
Короткий огляд (реферат): Оцінено вплив концентрації етилового спирту, температури та продуктивності зрошення екстрагентом матеріалу на його залишкову олійність, а також на вихід та фракційний склад екстрактивних речовин. Найбільш значущим чинником у досліджених межах виявилась продуктивність зрошення матеріалу. Досягнуто гідромодуля 1:1,7 з використанням зворотної місцели одноразового зрошення. Залишкова олійність шроту становила 0,6…0,9%.
The influence of ethyl alcohol concentration, temperature and productivity of sprinkling the material with an extraction agent on its oleaginous condition as well as on the output and fractional makeup of the extractive matters is evaluated in the research. It is determined that productivity of sprinkling is the most influential factor within the investigated limits. Hydromodulus 1:1,7 with the use of refillable miscella of single sprinkling is achieved. Residual oleaginous condition of oilcake equals 0,6…0,9 %.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3371
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (18)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2013_2_22.pdf272.18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.