Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3371
Название: Вплив технологічних параметрів на результати екстракції макухи соняшнику етиловим спиртом
Авторы: Матюхов, Д. В.
Гладкий, Ф. Ф.
Ключевые слова: макуха соняшнику;екстракція;етиловий спирт
Дата публикации: 2013
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Матюхов Д. В., Гладкий Ф. Ф. Вплив технологічних параметрів на результати екстракції макухи соняшнику етиловим спиртом. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 132-138.
Краткий осмотр (реферат): Оцінено вплив концентрації етилового спирту, температури та продуктивності зрошення екстрагентом матеріалу на його залишкову олійність, а також на вихід та фракційний склад екстрактивних речовин. Найбільш значущим чинником у досліджених межах виявилась продуктивність зрошення матеріалу. Досягнуто гідромодуля 1:1,7 з використанням зворотної місцели одноразового зрошення. Залишкова олійність шроту становила 0,6…0,9%.
The influence of ethyl alcohol concentration, temperature and productivity of sprinkling the material with an extraction agent on its oleaginous condition as well as on the output and fractional makeup of the extractive matters is evaluated in the research. It is determined that productivity of sprinkling is the most influential factor within the investigated limits. Hydromodulus 1:1,7 with the use of refillable miscella of single sprinkling is achieved. Residual oleaginous condition of oilcake equals 0,6…0,9 %.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3371
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (18)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2013_2_22.pdf272.18 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.