Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3371
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМатюхов, Д. В.-
dc.contributor.authorГладкий, Ф. Ф.-
dc.date.accessioned2022-07-17T15:10:54Z-
dc.date.available2022-07-17T15:10:54Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationМатюхов Д. В., Гладкий Ф. Ф. Вплив технологічних параметрів на результати екстракції макухи соняшнику етиловим спиртом. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 132-138.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3371-
dc.description.abstractОцінено вплив концентрації етилового спирту, температури та продуктивності зрошення екстрагентом матеріалу на його залишкову олійність, а також на вихід та фракційний склад екстрактивних речовин. Найбільш значущим чинником у досліджених межах виявилась продуктивність зрошення матеріалу. Досягнуто гідромодуля 1:1,7 з використанням зворотної місцели одноразового зрошення. Залишкова олійність шроту становила 0,6…0,9%.uk_UA
dc.description.abstractThe influence of ethyl alcohol concentration, temperature and productivity of sprinkling the material with an extraction agent on its oleaginous condition as well as on the output and fractional makeup of the extractive matters is evaluated in the research. It is determined that productivity of sprinkling is the most influential factor within the investigated limits. Hydromodulus 1:1,7 with the use of refillable miscella of single sprinkling is achieved. Residual oleaginous condition of oilcake equals 0,6…0,9 %.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectмакуха соняшнику-
dc.subjectекстракція-
dc.subjectетиловий спирт-
dc.titleВплив технологічних параметрів на результати екстракції макухи соняшнику етиловим спиртомuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (18)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_2_22.pdf272.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.