Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3370
Назва: | Визначення ступеня збереженості йоду в процесі виробництва бісквітів підвищеної біологічної цінності |
Автори: | Корзун, В. Н. Дюкарева, Г. І. Гасанова, А. Е. |
Ключові слова: | бісквіти підвищеної біологічної цінності;йод;бісквіт |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Корзун В. Н., Дюкарева Г. І., Гасанова А. Е. Визначення ступеня збереженості йоду в процесі виробництва бісквітів підвищеної біологічної цінності. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 126-131. |
Короткий огляд (реферат): | Наведено дані щодо можливості підвищення біологічної цінності
бісквітів унаслідок додавання дієтичної добавки з морських водоростей
(еламін), яка характеризується високим вмістом гармонійно скомпонованих
йоду та інших мінеральних речовин. Установлено ступінь збереженості йоду
в процесі виготовлення бісквіта з еламіном та еламіном і стевіозидом. There is an information about the possibility of increasing the biological value of biscuits due to the addition of dietary supplements from algae (elamin), which is characterized by a high content of harmoniously arranged iodine and other minerals. The degree of preservation of iodine in manufacturing process of biscuit with Elamin, Elamin and stevioside is determined. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3370 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (18) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_2_21.pdf | 265.05 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.