Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3370
Назва: Визначення ступеня збереженості йоду в процесі виробництва бісквітів підвищеної біологічної цінності
Автори: Корзун, В. Н.
Дюкарева, Г. І.
Гасанова, А. Е.
Ключові слова: бісквіти підвищеної біологічної цінності;йод;бісквіт
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Корзун В. Н., Дюкарева Г. І., Гасанова А. Е. Визначення ступеня збереженості йоду в процесі виробництва бісквітів підвищеної біологічної цінності. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 126-131.
Короткий огляд (реферат): Наведено дані щодо можливості підвищення біологічної цінності бісквітів унаслідок додавання дієтичної добавки з морських водоростей (еламін), яка характеризується високим вмістом гармонійно скомпонованих йоду та інших мінеральних речовин. Установлено ступінь збереженості йоду в процесі виготовлення бісквіта з еламіном та еламіном і стевіозидом.
There is an information about the possibility of increasing the biological value of biscuits due to the addition of dietary supplements from algae (elamin), which is characterized by a high content of harmoniously arranged iodine and other minerals. The degree of preservation of iodine in manufacturing process of biscuit with Elamin, Elamin and stevioside is determined.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3370
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (18)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2013_2_21.pdf265.05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.