Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3370
Название: Визначення ступеня збереженості йоду в процесі виробництва бісквітів підвищеної біологічної цінності
Авторы: Корзун, В. Н.
Дюкарева, Г. І.
Гасанова, А. Е.
Ключевые слова: бісквіти підвищеної біологічної цінності;йод;бісквіт
Дата публикации: 2013
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Корзун В. Н., Дюкарева Г. І., Гасанова А. Е. Визначення ступеня збереженості йоду в процесі виробництва бісквітів підвищеної біологічної цінності. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 126-131.
Краткий осмотр (реферат): Наведено дані щодо можливості підвищення біологічної цінності бісквітів унаслідок додавання дієтичної добавки з морських водоростей (еламін), яка характеризується високим вмістом гармонійно скомпонованих йоду та інших мінеральних речовин. Установлено ступінь збереженості йоду в процесі виготовлення бісквіта з еламіном та еламіном і стевіозидом.
There is an information about the possibility of increasing the biological value of biscuits due to the addition of dietary supplements from algae (elamin), which is characterized by a high content of harmoniously arranged iodine and other minerals. The degree of preservation of iodine in manufacturing process of biscuit with Elamin, Elamin and stevioside is determined.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3370
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (18)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2013_2_21.pdf265.05 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.