Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3370
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Корзун, В. Н. | - |
dc.contributor.author | Дюкарева, Г. І. | - |
dc.contributor.author | Гасанова, А. Е. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-17T15:06:39Z | - |
dc.date.available | 2022-07-17T15:06:39Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Корзун В. Н., Дюкарева Г. І., Гасанова А. Е. Визначення ступеня збереженості йоду в процесі виробництва бісквітів підвищеної біологічної цінності. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 126-131. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3370 | - |
dc.description.abstract | Наведено дані щодо можливості підвищення біологічної цінності бісквітів унаслідок додавання дієтичної добавки з морських водоростей (еламін), яка характеризується високим вмістом гармонійно скомпонованих йоду та інших мінеральних речовин. Установлено ступінь збереженості йоду в процесі виготовлення бісквіта з еламіном та еламіном і стевіозидом. | uk_UA |
dc.description.abstract | There is an information about the possibility of increasing the biological value of biscuits due to the addition of dietary supplements from algae (elamin), which is characterized by a high content of harmoniously arranged iodine and other minerals. The degree of preservation of iodine in manufacturing process of biscuit with Elamin, Elamin and stevioside is determined. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | бісквіти підвищеної біологічної цінності | - |
dc.subject | йод | - |
dc.subject | бісквіт | - |
dc.title | Визначення ступеня збереженості йоду в процесі виробництва бісквітів підвищеної біологічної цінності | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (18) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_2_21.pdf | 265.05 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.