Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3370
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКорзун, В. Н.-
dc.contributor.authorДюкарева, Г. І.-
dc.contributor.authorГасанова, А. Е.-
dc.date.accessioned2022-07-17T15:06:39Z-
dc.date.available2022-07-17T15:06:39Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationКорзун В. Н., Дюкарева Г. І., Гасанова А. Е. Визначення ступеня збереженості йоду в процесі виробництва бісквітів підвищеної біологічної цінності. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 126-131.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3370-
dc.description.abstractНаведено дані щодо можливості підвищення біологічної цінності бісквітів унаслідок додавання дієтичної добавки з морських водоростей (еламін), яка характеризується високим вмістом гармонійно скомпонованих йоду та інших мінеральних речовин. Установлено ступінь збереженості йоду в процесі виготовлення бісквіта з еламіном та еламіном і стевіозидом.uk_UA
dc.description.abstractThere is an information about the possibility of increasing the biological value of biscuits due to the addition of dietary supplements from algae (elamin), which is characterized by a high content of harmoniously arranged iodine and other minerals. The degree of preservation of iodine in manufacturing process of biscuit with Elamin, Elamin and stevioside is determined.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectбісквіти підвищеної біологічної цінності-
dc.subjectйод-
dc.subjectбісквіт-
dc.titleВизначення ступеня збереженості йоду в процесі виробництва бісквітів підвищеної біологічної цінностіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (18)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_2_21.pdf265.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.