Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3369
Название: | Дослідження хімічного складу соусів із використанням природної нетрадиційної сировини |
Авторы: | Малюк, Л. П. Балацька, Н. Ю. |
Ключевые слова: | соуси;хімічний склад соусів;нетрадиційна сировина |
Дата публикации: | 2013 |
Библиографическое описание: | Малюк Л. П., Балацька Н. Ю. Дослідження хімічного складу соусів із використанням природної нетрадиційної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 121-126. |
Краткий осмотр (реферат): | Досліджено харчову цінність нових соусів із ягід, яка свідчить про те,
що отримані продукти значно перевершують традиційні соуси за вмістом
мінеральних речовин, органічних кислот та інших хімічних сполук. Studied a nutritional value of new sauces from the berries, which indicate that these products far exceed the traditional sauces on the content of mineral substances, organic acids and other chemical compounds. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3369 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (18) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_2_20.pdf | 265.94 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.