Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3369
Название: Дослідження хімічного складу соусів із використанням природної нетрадиційної сировини
Авторы: Малюк, Л. П.
Балацька, Н. Ю.
Ключевые слова: соуси;хімічний склад соусів;нетрадиційна сировина
Дата публикации: 2013
Библиографическое описание: Малюк Л. П., Балацька Н. Ю. Дослідження хімічного складу соусів із використанням природної нетрадиційної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 121-126.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено харчову цінність нових соусів із ягід, яка свідчить про те, що отримані продукти значно перевершують традиційні соуси за вмістом мінеральних речовин, органічних кислот та інших хімічних сполук.
Studied a nutritional value of new sauces from the berries, which indicate that these products far exceed the traditional sauces on the content of mineral substances, organic acids and other chemical compounds.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3369
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (18)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2013_2_20.pdf265.94 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.