Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3369
Назва: Дослідження хімічного складу соусів із використанням природної нетрадиційної сировини
Автори: Малюк, Л. П.
Балацька, Н. Ю.
Ключові слова: соуси;хімічний склад соусів;нетрадиційна сировина
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Малюк Л. П., Балацька Н. Ю. Дослідження хімічного складу соусів із використанням природної нетрадиційної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 121-126.
Короткий огляд (реферат): Досліджено харчову цінність нових соусів із ягід, яка свідчить про те, що отримані продукти значно перевершують традиційні соуси за вмістом мінеральних речовин, органічних кислот та інших хімічних сполук.
Studied a nutritional value of new sauces from the berries, which indicate that these products far exceed the traditional sauces on the content of mineral substances, organic acids and other chemical compounds.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3369
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (18)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2013_2_20.pdf265.94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.