Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3369
Title: | Дослідження хімічного складу соусів із використанням природної нетрадиційної сировини |
Authors: | Малюк, Л. П. Балацька, Н. Ю. |
Keywords: | соуси;хімічний склад соусів;нетрадиційна сировина |
Issue Date: | 2013 |
Citation: | Малюк Л. П., Балацька Н. Ю. Дослідження хімічного складу соусів із використанням природної нетрадиційної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 121-126. |
Abstract: | Досліджено харчову цінність нових соусів із ягід, яка свідчить про те,
що отримані продукти значно перевершують традиційні соуси за вмістом
мінеральних речовин, органічних кислот та інших хімічних сполук. Studied a nutritional value of new sauces from the berries, which indicate that these products far exceed the traditional sauces on the content of mineral substances, organic acids and other chemical compounds. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3369 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (18) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_2_20.pdf | 265.94 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.