Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3369
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМалюк, Л. П.-
dc.contributor.authorБалацька, Н. Ю.-
dc.date.accessioned2022-07-17T12:43:16Z-
dc.date.available2022-07-17T12:43:16Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationМалюк Л. П., Балацька Н. Ю. Дослідження хімічного складу соусів із використанням природної нетрадиційної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 121-126.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3369-
dc.description.abstractДосліджено харчову цінність нових соусів із ягід, яка свідчить про те, що отримані продукти значно перевершують традиційні соуси за вмістом мінеральних речовин, органічних кислот та інших хімічних сполук.uk_UA
dc.description.abstractStudied a nutritional value of new sauces from the berries, which indicate that these products far exceed the traditional sauces on the content of mineral substances, organic acids and other chemical compounds.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.subjectсоуси-
dc.subjectхімічний склад соусів-
dc.subjectнетрадиційна сировина-
dc.titleДослідження хімічного складу соусів із використанням природної нетрадиційної сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (18)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_2_20.pdf265.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.