Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3369
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Малюк, Л. П. | - |
dc.contributor.author | Балацька, Н. Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-17T12:43:16Z | - |
dc.date.available | 2022-07-17T12:43:16Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Малюк Л. П., Балацька Н. Ю. Дослідження хімічного складу соусів із використанням природної нетрадиційної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 121-126. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3369 | - |
dc.description.abstract | Досліджено харчову цінність нових соусів із ягід, яка свідчить про те, що отримані продукти значно перевершують традиційні соуси за вмістом мінеральних речовин, органічних кислот та інших хімічних сполук. | uk_UA |
dc.description.abstract | Studied a nutritional value of new sauces from the berries, which indicate that these products far exceed the traditional sauces on the content of mineral substances, organic acids and other chemical compounds. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.subject | соуси | - |
dc.subject | хімічний склад соусів | - |
dc.subject | нетрадиційна сировина | - |
dc.title | Дослідження хімічного складу соусів із використанням природної нетрадиційної сировини | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (18) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_2_20.pdf | 265.94 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.