Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3368
Назва: | Аналіз переваг харків’ян під час вибору молочної продукції |
Автори: | Головко, М. П. Чуйко, Л. О. Сорокіна, С. В Акмен, В. О. |
Ключові слова: | молочна продукція;вибір молочної продукції;харків’яни |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Головко М. П., Чуйко Л. О., Сорокіна С. В., Акмен В. О. Аналіз переваг харків’ян під час вибору молочної продукції. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 113-120. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто питання ставлення українських споживачів до молочних
продуктів. За допомогою анкетування визначено, що до основних критеріїв
під час вибору молочних товарів українці відносять їх якість та відсутність
ризику захворювання в разі їх споживання. The question of the attitude of the Ukrainian consumers to milk products is considered in the article. By means of the questionnaire it is identified that during the choice of milk products Ukrainians consider their quality and absence of risks of diseases during consumption as basic factors. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3368 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (18) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_2_19.pdf | 262.33 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.