Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3368
Название: Аналіз переваг харків’ян під час вибору молочної продукції
Авторы: Головко, М. П.
Чуйко, Л. О.
Сорокіна, С. В
Акмен, В. О.
Ключевые слова: молочна продукція;вибір молочної продукції;харків’яни
Дата публикации: 2013
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Головко М. П., Чуйко Л. О., Сорокіна С. В., Акмен В. О. Аналіз переваг харків’ян під час вибору молочної продукції. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 113-120.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто питання ставлення українських споживачів до молочних продуктів. За допомогою анкетування визначено, що до основних критеріїв під час вибору молочних товарів українці відносять їх якість та відсутність ризику захворювання в разі їх споживання.
The question of the attitude of the Ukrainian consumers to milk products is considered in the article. By means of the questionnaire it is identified that during the choice of milk products Ukrainians consider their quality and absence of risks of diseases during consumption as basic factors.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3368
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (18)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2013_2_19.pdf262.33 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.