Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3368
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГоловко, М. П.-
dc.contributor.authorЧуйко, Л. О.-
dc.contributor.authorСорокіна, С. В-
dc.contributor.authorАкмен, В. О.-
dc.date.accessioned2022-07-17T12:38:31Z-
dc.date.available2022-07-17T12:38:31Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationГоловко М. П., Чуйко Л. О., Сорокіна С. В., Акмен В. О. Аналіз переваг харків’ян під час вибору молочної продукції. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 113-120.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3368-
dc.description.abstractРозглянуто питання ставлення українських споживачів до молочних продуктів. За допомогою анкетування визначено, що до основних критеріїв під час вибору молочних товарів українці відносять їх якість та відсутність ризику захворювання в разі їх споживання.uk_UA
dc.description.abstractThe question of the attitude of the Ukrainian consumers to milk products is considered in the article. By means of the questionnaire it is identified that during the choice of milk products Ukrainians consider their quality and absence of risks of diseases during consumption as basic factors.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectмолочна продукція-
dc.subjectвибір молочної продукції-
dc.subjectхарків’яни-
dc.titleАналіз переваг харків’ян під час вибору молочної продукціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (18)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_2_19.pdf262.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.