Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3368
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Головко, М. П. | - |
dc.contributor.author | Чуйко, Л. О. | - |
dc.contributor.author | Сорокіна, С. В | - |
dc.contributor.author | Акмен, В. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-17T12:38:31Z | - |
dc.date.available | 2022-07-17T12:38:31Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Головко М. П., Чуйко Л. О., Сорокіна С. В., Акмен В. О. Аналіз переваг харків’ян під час вибору молочної продукції. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 113-120. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3368 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто питання ставлення українських споживачів до молочних продуктів. За допомогою анкетування визначено, що до основних критеріїв під час вибору молочних товарів українці відносять їх якість та відсутність ризику захворювання в разі їх споживання. | uk_UA |
dc.description.abstract | The question of the attitude of the Ukrainian consumers to milk products is considered in the article. By means of the questionnaire it is identified that during the choice of milk products Ukrainians consider their quality and absence of risks of diseases during consumption as basic factors. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | молочна продукція | - |
dc.subject | вибір молочної продукції | - |
dc.subject | харків’яни | - |
dc.title | Аналіз переваг харків’ян під час вибору молочної продукції | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (18) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_2_19.pdf | 262.33 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.