Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33685
Назва: Визначення часу спін-спінової релаксації в харчових продуктах із великою вологістю
Автори: Дьяков, О. Г.
Воронцова, Ж. В.
Торяник, О. І.
Дата публікації: 22-тра-2014
Видавництво: Харків : ХДУХТ
Бібліографічний опис: Дьяков О. Г., Воронцова Ж. В., Торяник О. І. Визначення часу спін-спінової релаксації в харчових продуктах із великою вологістю. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 275-276
Серія/номер: Хімічні, фізичні, математичні методи дослідження продуктів харчування;Секція 6
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33685
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_1-275-276.pdf211.58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.