Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33685
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДьяков, О. Г.-
dc.contributor.authorВоронцова, Ж. В.-
dc.contributor.authorТоряник, О. І.-
dc.date.accessioned2023-06-03T09:37:02Z-
dc.date.available2023-06-03T09:37:02Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationДьяков О. Г., Воронцова Ж. В., Торяник О. І. Визначення часу спін-спінової релаксації в харчових продуктах із великою вологістю. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 275-276uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33685-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesХімічні, фізичні, математичні методи дослідження продуктів харчування;Секція 6-
dc.titleВизначення часу спін-спінової релаксації в харчових продуктах із великою вологістюuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-275-276.pdf211.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.