Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33685
Title: Визначення часу спін-спінової релаксації в харчових продуктах із великою вологістю
Authors: Дьяков, О. Г.
Воронцова, Ж. В.
Торяник, О. І.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Дьяков О. Г., Воронцова Ж. В., Торяник О. І. Визначення часу спін-спінової релаксації в харчових продуктах із великою вологістю. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 275-276
Series/Report no.: Хімічні, фізичні, математичні методи дослідження продуктів харчування;Секція 6
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33685
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-275-276.pdf211.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.