Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33685
Название: Визначення часу спін-спінової релаксації в харчових продуктах із великою вологістю
Авторы: Дьяков, О. Г.
Воронцова, Ж. В.
Торяник, О. І.
Дата публикации: 22-мая-2014
Издательство: Харків : ХДУХТ
Библиографическое описание: Дьяков О. Г., Воронцова Ж. В., Торяник О. І. Визначення часу спін-спінової релаксації в харчових продуктах із великою вологістю. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 275-276
Серия/номер: Хімічні, фізичні, математичні методи дослідження продуктів харчування;Секція 6
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33685
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_1-275-276.pdf211.58 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.