Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3365
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАфукова, Н. О.-
dc.contributor.authorСтародуб, Ж. Ж.-
dc.date.accessioned2022-07-17T12:06:16Z-
dc.date.available2022-07-17T12:06:16Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationАфукова Н. О., Стародуб Ж. Ж. Огляд конструкцій сучасних апаратів для формування пельменної продукції. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 91-97.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3365-
dc.description.abstractПроведено огляд конструкцій сучасних апаратів для формування пельменної продукції, досліджено їх функціональні можливості. Визначено основні критерії підбору пельменних апаратів для отримання продукції високої якості.uk_UA
dc.description.abstractThe review of the design of modern devices for forming dumplings products, study their functionality. The main criteria for the selection of dumplings devices for high quality products.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectапарати для формування пельменної продукції-
dc.subjectконструкції апаратів-
dc.subjectпельменна продукція-
dc.titleОгляд конструкцій сучасних апаратів для формування пельменної продукціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (18)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_2_16.pdf328.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.