Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3359
Название: Дослідження процесу концентрування пектинового екстракту
Авторы: Дейниченко, Г. В.
Мазняк, З. О.
Гузенко, В. В.
Лихобаба, О. В.
Ключевые слова: пектиновий екстракт;процесу концентрування
Дата публикации: 2013
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Дейниченко Г. В., Мазняк З. О., Гузенко В. В., Лихобаба О. В. Дослідження процесу концентрування пектинового екстракту. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 52-58.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто питання здійснення процесу концентрування пектинових екстрактів ультрафільтрацією, подано аналіз результатів експериментальних досліджень ультрафільтраційного концентрування пектинового екстракту.
Considers the question regarding the implementation of the process of concentration pectin extracts ultrafiltration, presented the results of experimental investigation ultrafiltrative concentration pectin extract.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3359
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (18)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2013_2_10.pdf252.92 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.