Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3359
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДейниченко, Г. В.-
dc.contributor.authorМазняк, З. О.-
dc.contributor.authorГузенко, В. В.-
dc.contributor.authorЛихобаба, О. В.-
dc.date.accessioned2022-07-17T05:40:27Z-
dc.date.available2022-07-17T05:40:27Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationДейниченко Г. В., Мазняк З. О., Гузенко В. В., Лихобаба О. В. Дослідження процесу концентрування пектинового екстракту. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 52-58.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3359-
dc.description.abstractРозглянуто питання здійснення процесу концентрування пектинових екстрактів ультрафільтрацією, подано аналіз результатів експериментальних досліджень ультрафільтраційного концентрування пектинового екстракту.uk_UA
dc.description.abstractConsiders the question regarding the implementation of the process of concentration pectin extracts ultrafiltration, presented the results of experimental investigation ultrafiltrative concentration pectin extract.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectпектиновий екстракт-
dc.subjectпроцесу концентрування-
dc.titleДослідження процесу концентрування пектинового екстрактуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (18)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_2_10.pdf252.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.