Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3359
Title: Дослідження процесу концентрування пектинового екстракту
Authors: Дейниченко, Г. В.
Мазняк, З. О.
Гузенко, В. В.
Лихобаба, О. В.
Keywords: пектиновий екстракт;процесу концентрування
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Дейниченко Г. В., Мазняк З. О., Гузенко В. В., Лихобаба О. В. Дослідження процесу концентрування пектинового екстракту. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 52-58.
Abstract: Розглянуто питання здійснення процесу концентрування пектинових екстрактів ультрафільтрацією, подано аналіз результатів експериментальних досліджень ультрафільтраційного концентрування пектинового екстракту.
Considers the question regarding the implementation of the process of concentration pectin extracts ultrafiltration, presented the results of experimental investigation ultrafiltrative concentration pectin extract.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3359
Appears in Collections:Випуск 2 (18)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_2_10.pdf252.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.