Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3356
Назва: Визначення реологічних властивостей м’ясних фаршів з емульгаторами ацилгліцеринної природи
Автори: Мурликіна, Н. В.
Янчева, М. О.
Ключові слова: м’ясні фарші;емульгатори;реологічні властивості
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Мурликіна Н. В., Янчева М. О. Визначення реологічних властивостей м’ясних фаршів з емульгаторами ацилгліцеринної природи. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 31-42.
Короткий огляд (реферат): Наведено результати дослідження реологічних властивостей м’ясних фаршів з емульгаторами ацилгліцеринної природи. Визначено закономірності зміни структурно-механічних показників фаршів залежно від вмісту емульгаторів і способу підготовки жирової сировини.
The results of studying the rheological properties of minced meat with the emulsifiers of acylglycerine origin are given. The regularities of changing structural and mechanical characteristics of forcemeats depending of the emulsifiers’ content and a way of preparation of fatty raw materials are defined.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3356
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (18)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2013_2_7.pdf391.3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.