Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3356
Название: Визначення реологічних властивостей м’ясних фаршів з емульгаторами ацилгліцеринної природи
Авторы: Мурликіна, Н. В.
Янчева, М. О.
Ключевые слова: м’ясні фарші;емульгатори;реологічні властивості
Дата публикации: 2013
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Мурликіна Н. В., Янчева М. О. Визначення реологічних властивостей м’ясних фаршів з емульгаторами ацилгліцеринної природи. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 31-42.
Краткий осмотр (реферат): Наведено результати дослідження реологічних властивостей м’ясних фаршів з емульгаторами ацилгліцеринної природи. Визначено закономірності зміни структурно-механічних показників фаршів залежно від вмісту емульгаторів і способу підготовки жирової сировини.
The results of studying the rheological properties of minced meat with the emulsifiers of acylglycerine origin are given. The regularities of changing structural and mechanical characteristics of forcemeats depending of the emulsifiers’ content and a way of preparation of fatty raw materials are defined.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3356
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (18)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2013_2_7.pdf391.3 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.