Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3356
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМурликіна, Н. В.-
dc.contributor.authorЯнчева, М. О.-
dc.date.accessioned2022-07-17T05:26:17Z-
dc.date.available2022-07-17T05:26:17Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationМурликіна Н. В., Янчева М. О. Визначення реологічних властивостей м’ясних фаршів з емульгаторами ацилгліцеринної природи. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 31-42.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3356-
dc.description.abstractНаведено результати дослідження реологічних властивостей м’ясних фаршів з емульгаторами ацилгліцеринної природи. Визначено закономірності зміни структурно-механічних показників фаршів залежно від вмісту емульгаторів і способу підготовки жирової сировини.uk_UA
dc.description.abstractThe results of studying the rheological properties of minced meat with the emulsifiers of acylglycerine origin are given. The regularities of changing structural and mechanical characteristics of forcemeats depending of the emulsifiers’ content and a way of preparation of fatty raw materials are defined.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectм’ясні фарші-
dc.subjectемульгатори-
dc.subjectреологічні властивості-
dc.titleВизначення реологічних властивостей м’ясних фаршів з емульгаторами ацилгліцеринної природиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (18)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_2_7.pdf391.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.