Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33353
Назва: | Конструктивні особливості конвективних сушарок із використанням рециркуляції теплоносія та харчової сировини |
Автори: | Іштван, Є. О. Матко, Б. С. Усенко, Д. О. |
Науковий керівник : | Погожих, М. І. |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Іштван Є. О., Матко Б. С., Усенко Д. О. Конструктивні особливості конвективних сушарок із використанням рециркуляції теплоносія та харчової сировини. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Погожих М. І. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 411. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33353 |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_411.pdf | 154.61 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.