Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33353
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПогожих, М. І.-
dc.contributor.authorІштван, Є. О.-
dc.contributor.authorМатко, Б. С.-
dc.contributor.authorУсенко, Д. О.-
dc.date.accessioned2023-05-30T05:44:13Z-
dc.date.available2023-05-30T05:44:13Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationІштван Є. О., Матко Б. С., Усенко Д. О. Конструктивні особливості конвективних сушарок із використанням рециркуляції теплоносія та харчової сировини. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Погожих М. І. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 411.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33353-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleКонструктивні особливості конвективних сушарок із використанням рециркуляції теплоносія та харчової сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_411.pdf154.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.