Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33353
Title: Конструктивні особливості конвективних сушарок із використанням рециркуляції теплоносія та харчової сировини
Authors: Іштван, Є. О.
Матко, Б. С.
Усенко, Д. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Погожих, М. І.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Іштван Є. О., Матко Б. С., Усенко Д. О. Конструктивні особливості конвективних сушарок із використанням рециркуляції теплоносія та харчової сировини. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Погожих М. І. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 411.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33353
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_411.pdf154.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.