Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33172
Назва: Оздоровчі технології сиру кисломолочного з коров’ячого молока із застосуванням йодовмісних препаратів та методи визначення їх якості
Автори: Рижикова, Т. М.
Гейда, І. М.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Х.: РВВ ДБТУ
Бібліографічний опис: Рижкова Т. М., Гейда І. М. Оздоровчі технології сиру кисломолочного з коров’ячого молока із застосуванням йодовмісних препаратів та методи визначення їх якості: методичні вказівки до вибіркової дисципліни для студентів I курсу напряму підготовки 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Державний біотехнологічний університет. Х.: РВВ ДБТУ, 2022 р. 23 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33172
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV Ozdorovchi tekhnolohiyi _204_23.pdf504.05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.