Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33172
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРижикова, Т. М.-
dc.contributor.authorГейда, І. М.-
dc.date.accessioned2023-05-26T20:12:56Z-
dc.date.available2023-05-26T20:12:56Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationРижкова Т. М., Гейда І. М. Оздоровчі технології сиру кисломолочного з коров’ячого молока із застосуванням йодовмісних препаратів та методи визначення їх якості: методичні вказівки до вибіркової дисципліни для студентів I курсу напряму підготовки 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Державний біотехнологічний університет. Х.: РВВ ДБТУ, 2022 р. 23 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33172-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХ.: РВВ ДБТУuk_UA
dc.titleОздоровчі технології сиру кисломолочного з коров’ячого молока із застосуванням йодовмісних препаратів та методи визначення їх якостіuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV Ozdorovchi tekhnolohiyi _204_23.pdf504.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.