Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33169
Назва: Розробка технологій отримання натуральних барвників з сухої рослинної сировини та із спецій
Автори: Рижикова, Т. М.
Гейда, І. М.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Х.: РВВ ДБТУ
Бібліографічний опис: Рижкова Т. М., Гейда І. М. Розробка технологій отримання натуральних барвників з сухої рослинної сировини та із спецій: методичні вказівки для студентів 1 курсу з вибіркової дисципліни «Індустрія препаратів рослинного та тваринного походження» ОКР 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва „Бакалавр ”. Державний біотехнологічний університет. - Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва. Х.: РВВ ДБТУ, 2023 р. 16 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33169
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_natural_nykh barvnykiv_204_23.pdf939.11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.