Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33169
Название: Розробка технологій отримання натуральних барвників з сухої рослинної сировини та із спецій
Авторы: Рижикова, Т. М.
Гейда, І. М.
Дата публикации: 2023
Издательство: Х.: РВВ ДБТУ
Библиографическое описание: Рижкова Т. М., Гейда І. М. Розробка технологій отримання натуральних барвників з сухої рослинної сировини та із спецій: методичні вказівки для студентів 1 курсу з вибіркової дисципліни «Індустрія препаратів рослинного та тваринного походження» ОКР 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва „Бакалавр ”. Державний біотехнологічний університет. - Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва. Х.: РВВ ДБТУ, 2023 р. 16 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33169
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MV_natural_nykh barvnykiv_204_23.pdf939.11 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.