Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33169
Название: | Розробка технологій отримання натуральних барвників з сухої рослинної сировини та із спецій |
Авторы: | Рижикова, Т. М. Гейда, І. М. |
Дата публикации: | 2023 |
Издательство: | Х.: РВВ ДБТУ |
Библиографическое описание: | Рижкова Т. М., Гейда І. М. Розробка технологій отримання натуральних барвників з сухої рослинної сировини та із спецій: методичні вказівки для студентів 1 курсу з вибіркової дисципліни «Індустрія препаратів рослинного та тваринного походження» ОКР 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва „Бакалавр ”. Державний біотехнологічний університет. - Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва. Х.: РВВ ДБТУ, 2023 р. 16 с. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33169 |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_natural_nykh barvnykiv_204_23.pdf | 939.11 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.