Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33169
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРижикова, Т. М.-
dc.contributor.authorГейда, І. М.-
dc.date.accessioned2023-05-26T19:32:16Z-
dc.date.available2023-05-26T19:32:16Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationРижкова Т. М., Гейда І. М. Розробка технологій отримання натуральних барвників з сухої рослинної сировини та із спецій: методичні вказівки для студентів 1 курсу з вибіркової дисципліни «Індустрія препаратів рослинного та тваринного походження» ОКР 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва „Бакалавр ”. Державний біотехнологічний університет. - Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва. Х.: РВВ ДБТУ, 2023 р. 16 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33169-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХ.: РВВ ДБТУuk_UA
dc.titleРозробка технологій отримання натуральних барвників з сухої рослинної сировини та із спеційuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_natural_nykh barvnykiv_204_23.pdf939.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.