Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33169
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рижикова, Т. М. | - |
dc.contributor.author | Гейда, І. М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-26T19:32:16Z | - |
dc.date.available | 2023-05-26T19:32:16Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Рижкова Т. М., Гейда І. М. Розробка технологій отримання натуральних барвників з сухої рослинної сировини та із спецій: методичні вказівки для студентів 1 курсу з вибіркової дисципліни «Індустрія препаратів рослинного та тваринного походження» ОКР 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва „Бакалавр ”. Державний біотехнологічний університет. - Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва. Х.: РВВ ДБТУ, 2023 р. 16 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33169 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Х.: РВВ ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Розробка технологій отримання натуральних барвників з сухої рослинної сировини та із спецій | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_natural_nykh barvnykiv_204_23.pdf | 939.11 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.