Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33168
Назва: Оздоровчі технології плавлених сирів та методи визначення їх якості
Автори: Рижикова, Т. М.
Гейда, І. М.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Х.: РВВ ДБТУ
Бібліографічний опис: Рижкова Т. М., Гейда І. М. Оздоровчі технології плавлених сирів та методи визначення їх якості: методичні вказівки до вибіркової дисципліни для студентів I курсу напряму підготовки 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Державний біотехнологічний університет. Х.: РВВ ДБТУ, 2023 р. 27 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33168
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_plavlenykh syriv_204_23.pdf496.48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.