Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33168
Название: | Оздоровчі технології плавлених сирів та методи визначення їх якості |
Авторы: | Рижикова, Т. М. Гейда, І. М. |
Дата публикации: | 2023 |
Издательство: | Х.: РВВ ДБТУ |
Библиографическое описание: | Рижкова Т. М., Гейда І. М. Оздоровчі технології плавлених сирів та методи визначення їх якості: методичні вказівки до вибіркової дисципліни для студентів I курсу напряму підготовки 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Державний біотехнологічний університет. Х.: РВВ ДБТУ, 2023 р. 27 с. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33168 |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_plavlenykh syriv_204_23.pdf | 496.48 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.