Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33168
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рижикова, Т. М. | - |
dc.contributor.author | Гейда, І. М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-26T19:29:10Z | - |
dc.date.available | 2023-05-26T19:29:10Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Рижкова Т. М., Гейда І. М. Оздоровчі технології плавлених сирів та методи визначення їх якості: методичні вказівки до вибіркової дисципліни для студентів I курсу напряму підготовки 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Державний біотехнологічний університет. Х.: РВВ ДБТУ, 2023 р. 27 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33168 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Х.: РВВ ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Оздоровчі технології плавлених сирів та методи визначення їх якості | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_plavlenykh syriv_204_23.pdf | 496.48 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.