Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33168
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРижикова, Т. М.-
dc.contributor.authorГейда, І. М.-
dc.date.accessioned2023-05-26T19:29:10Z-
dc.date.available2023-05-26T19:29:10Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationРижкова Т. М., Гейда І. М. Оздоровчі технології плавлених сирів та методи визначення їх якості: методичні вказівки до вибіркової дисципліни для студентів I курсу напряму підготовки 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Державний біотехнологічний університет. Х.: РВВ ДБТУ, 2023 р. 27 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33168-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХ.: РВВ ДБТУuk_UA
dc.titleОздоровчі технології плавлених сирів та методи визначення їх якостіuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_plavlenykh syriv_204_23.pdf496.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.