Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33168
Title: Оздоровчі технології плавлених сирів та методи визначення їх якості
Authors: Рижикова, Т. М.
Гейда, І. М.
Issue Date: 2023
Publisher: Х.: РВВ ДБТУ
Citation: Рижкова Т. М., Гейда І. М. Оздоровчі технології плавлених сирів та методи визначення їх якості: методичні вказівки до вибіркової дисципліни для студентів I курсу напряму підготовки 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Державний біотехнологічний університет. Х.: РВВ ДБТУ, 2023 р. 27 с.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33168
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_plavlenykh syriv_204_23.pdf496.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.