Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32842
Название: Розрахунок швидкості течії сухих конфітюрів під час транспортування
Авторы: Бондаренко, П. І.
Екзархов, Б. І.
Научный руководитель: Маяк, В. І.
Маяк, О. А.
Ляшенко, Б. В.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Бондаренко П. І., Екзархов Б. І. Розрахунок швидкості течії сухих конфітюрів під час транспортування. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Маяк В. І., Маяк О. А., Ляшенко Б. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 317.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32842
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_317.pdf168.05 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.